2010. február 28., vasárnap

Egy jól sikerült nap

A helybéli csoport tegnap találkozót szervezett, a szokásos időben és helyen. Az idő elég szeles volt, és a termet kinőttük. A csoport vezető ígérete szerint jövőre a torna termet célozzuk meg. A fenti képen lévő kis izét (mer azon gondolkodom minek hívjam, inkább pénztárca jellege van, de apró pénzt nem lehet beletenni) sajnos nem hallottam a pontos megnevezését, mert egy folytában pletyiztem. Esetleg ha meg varrom akkor teszek fel képet róla.
Sikerült egy kis vagyont elköltenem!
Kicsomagoláskor bosszúsan vettem észre, hogy a kis papír zacskó tök üres! 4 db hosszú gyöngy fűző tűnek kellett volna lapulnia benne. Sajnos az eladó elbeszélgette az időt, amíg én a barát nőmmel (kinek a karjában az alig 3 hónapos csecsemője volt) azt vártuk, hogy végre kiszámolják a pénzösszeget amit fizetnünk kellett volna. Na kb 2-3 vevő előbb távozott mint mi.
Most készülök a jól kivehető címre levelet írni!
Ezt a pár mondatot utólagírom: Levél elment! Válasz nagyon hamar megjött! Postázzák a hiányzó tűket! Ilyen rendes kereskedők vannak még!

És a legjobb ami történt velem: megismerkedtem Loncival!
Ilyen csodálatos ajándékokkal lepett meg!
Nagyon köszönöm!

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Micsoda kincsek! Jól látom, Te is táskavarrásra készülsz?

    Úgy szeretnék egyszer, egy ilyen közös varrásra elmenni. Vagy oda csak a csoport tagjai mehetnek? Majd mesélj erről légyszi!

    VálaszTörlés
  2. Én is ott voltam és nagyon jól éreztem magam:)Kár, hogy nem futottunk össze:)

    VálaszTörlés
  3. Kriszti: bárki eljöhet ilyen varrásra, legfeljebb a regisztrációnál kiderül, hogy céh tag vagy-e vagy sem. Lilanggal mennénk egyre május közepén, ha jól emlékszem a dátumra, Ercsibe.
    Lonci: Te kis huncut! Ki keresgélt engemet egy szál rózsával a kezében?

    VálaszTörlés
  4. Egy ilyen napra szívesen elmennék egyszer én is, hátha ragad rám valami. Mert én már az alapoknál képes vagyok elakadni.

    VálaszTörlés