2010. február 28., vasárnap

Egy jól sikerült nap

A helybéli csoport tegnap találkozót szervezett, a szokásos időben és helyen. Az idő elég szeles volt, és a termet kinőttük. A csoport vezető ígérete szerint jövőre a torna termet célozzuk meg. A fenti képen lévő kis izét (mer azon gondolkodom minek hívjam, inkább pénztárca jellege van, de apró pénzt nem lehet beletenni) sajnos nem hallottam a pontos megnevezését, mert egy folytában pletyiztem. Esetleg ha meg varrom akkor teszek fel képet róla.
Sikerült egy kis vagyont elköltenem!
Kicsomagoláskor bosszúsan vettem észre, hogy a kis papír zacskó tök üres! 4 db hosszú gyöngy fűző tűnek kellett volna lapulnia benne. Sajnos az eladó elbeszélgette az időt, amíg én a barát nőmmel (kinek a karjában az alig 3 hónapos csecsemője volt) azt vártuk, hogy végre kiszámolják a pénzösszeget amit fizetnünk kellett volna. Na kb 2-3 vevő előbb távozott mint mi.
Most készülök a jól kivehető címre levelet írni!
Ezt a pár mondatot utólagírom: Levél elment! Válasz nagyon hamar megjött! Postázzák a hiányzó tűket! Ilyen rendes kereskedők vannak még!

És a legjobb ami történt velem: megismerkedtem Loncival!
Ilyen csodálatos ajándékokkal lepett meg!
Nagyon köszönöm!

2010. február 26., péntek

Találka

Holnap patchwork-ös talira mék!
Már nagyon várom!
És szegény pénztárcám is nagyon viszket már.
És izgulok is, mert találkám lesz! Pszt! Titok, hogy ki az. Sajnos nincs itthon nagy kartonlapom! Ja, hogy nem értitek, nem baj 1 embenek szánom ezt a bejegyzést. Ő megérti!

2010. február 20., szombat

Telefontartó

Mai napi projektem, ez a kis telefontartó.
Ajándékba készült, van már egy tesója de azt elfeljtettem fotózni.
Maradék dirib-darab fonalból. Meg is látszik rajta, tele van kis huplikkal, ahol a két fonalvég pár centiméteren duplán találkozik.

2010. február 18., csütörtök

Tutyi

Túlszárnyaltam magam!
Íme a mai napi termés!
Egy gomóc maradék fonal, amit ezer éve gombolyítottam össze 4 szálból, ebből az egyik szál zöldes-khaki színű, kiegészítve némi fehérrel.
Ajándékba megy még a hétvégén.

2010. február 14., vasárnap

Valentin nap, avagy mi van a Bálintokkal?

A szerelmesek napjára mindenki szívecskékben gondolkodik. Sajnos tavaly elpuskáztam egy ugyanilyen szívet, de kárpótlásképp az idén ismét rátaláltam egy kis krumpli mutánsra!
Tudom az utóbbi időben nagyon fukar voltam a feltöltögetéssel. Az utolsó bűnösöket, most bemutatom. Horgolási görcsöm van. Ezt nem tudom másképp elmondani. Szeretem csinálni, mert akkor rakom le amikor akarom, és ha véletlenül elrontom, pillanatok alatt le lehet fejteni.
A a tutyikat itt fedeztem fel kockás világ blogjának jóvoltából. Egy nap alatt majdnem meg lehet csinálni egy párat. Jó, mondjuk egy hét végi nap, mert ha dolgozom akkor egy nap mondjuk fél pár és harmadik napon befejezem rosszabb esetekben. Persze képes vagyok addig böködni amíg begörcsöl a kezem.
A háttérben az a kis szőnyegféle egy zseníliának indult, farmer darabokból és "fürdőruhafoszlányokból". Tudom agyrém vagyok, de én mindenféle maradékot felhasználok, ja és még mindig nincs befejezve, mert meguntam a felvagdosását, mert mindig elvágtam a hátulját is! Hehe! Már van rajta két folt plusz még egy lyuk, ami arra vár hogy ismét befoltozzam, de majd csak a végleges vagdosás után, mer amilyen ügyes vagyok még egypárszor összekaszabolom!