2010. augusztus 12., csütörtök

Még mindig nyár

Jelenleg épp nyári szünetet tartok a bloggolásban. No, azért néha csinálok is valamit.
Ezt az édi kis mintát Laucicánál találtam. Tavaly tavasz óta nem hímeztem szinte semmit, gondoltam pikk-pakk megcsinálom:) Aha, a hogy Móriczka elképzelte. Gondoltam érdemes lenne egy játékot kiírni arra, hogy hány hibám van. Node én lazán kezelem a minta és végleges hímzés létét, így csak a minta készítőnek van joga bírálni:)

Az anyagról annyit érdemes tudni, hogy tavaly nyáron lett festve egy találkozón, a fonalat pedig Lilanagtól kaptam. Remélem talán őszre befejezem, szeretném valami saját készítésű keretbe tenni, de ez még a jövő témája.

Távirati stílusban az elmúlt hónapról:
Unalom
Uncsi
Meleg
Dogozás
Aztán most hétfőn: Szigetelés!
Szombat-vasárnap: Szintén!
Ja, holnap balcsi: remélem!

2 megjegyzés:

  1. Balcsi mi? Nem hogy jönnél segíteni varrni! :P
    Kész a párna tűzése... géppel... olyan is :D
    A takarót kézzel csinálom ígérem :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy megcsinálod!!!:))Szép a színe nagyon!!! Megbocsátom a kissé szétesett virágot!:) Csak akkor hogyan fog beférni a szívbe?:))
    De a népmeséknek pontosnak kell lennie már! Úgyhogy gyakorolj ezen. Hogy megnyugtassalak vagy megijesszelek, a népmesék annyira kacifántos, hogy magam is rengetegszer elszámoltam, és bontottam vissza, pedig ismerem a mintát jól. Azok a levelek nagyon kis idegesítőek ám. Igaz, nem volt kinyomtatva a minta, hanem telefonról csináltam, ezért nem tudtam kiszínezni, ahogy haladtam.

    VálaszTörlés